Welkom Wij Ontwerp Sauna Saunaverwarming Zoutsteen Betegelde baden Renovatie Interieur Contact


Samen kijken naar wat u wilt en wij kunnen

Adviseren gaat veel verder dan kennis maken en een offerte sturen. Erik Bierenbroodspot kent het klappen van de zweep. Hij heeft zijn pubertijd vanaf 1978 doorgebracht in het saunabedrijf van zijn ouders, heeft vervolgens jarenlang als zelfstandige en in dienstverband gefunctioneerd binnen een groot aantal wellness management-teams. Erik heeft binnen zijn onderneming WellnessProfs een opleidingscentrum voor wellness medewerkers en ondersteunt dagelijks bedrijven en organisaties die wellness bieden. Zo brengt Erik 29 actieve professionele jaren ervaring en kennis in.


Henk Visscher en Lucas Kaptein zijn van origine ambachtelijke scheepstimmermannen met hun bedrijf Stijlvol Hout. In de loop der jaren is hun werkterrein veel breder geworden. Over hand-gemaakte keukens, meubels, luxe tuinhuizen, overkappingen en kerkinrichtingen hoeft u hun niets meer te vertellen.

Een aantal jaren geleden werd Stijlvol Hout ontdekt door een gerenommeerd saunabouwer en ontvingen zij de opdracht om  te ondersteunen bij het opbouwen van een Kelo-sauna en sauna-inrichtingen met een zeer hoog afwerkingsniveau te produceren. Met liefde en veel plezier is dit project naar volle tevredenheid afgerond.

Rust kregen de heren niet. De mond tot mond-reclame ging zo snel, dat de aanvragen in rap tempo binnen kwamen en zijn ook de eerste zoutsteenruimten door Henk en Lucas gebouwd.


Henk, Lucas en Erik hebben besloten hun krachten te bundelen en samen Stijlvol Wellness vorm te geven. Stijlvol Wellness heeft een intensieve samenwerking beklonken met specialisten als Ultrabad op het gebied van tegelwerk, sanitair en baden, WellnessProfs engineering betreft saunaverwarming en techniek, Bruud betreft thematisering in en met beton en PTH installatietechniek betreft water-, gas- en elektrische installaties. Alle vaste participanten hebben, net als Stijlvol Wellness, een breed netwerk zodat wij rustig kunnen stellen samen alle uitdagingen op het gebied van wellness aan te kunnen. Zo werken wij inmiddels samen met vaste creatief vormgevers, architecten en lichtontwerpers.


Elke (potentiele) opdracht wordt binnen het team besproken, waarbij uw wensen onze uitgangspunten zijn, zodat Erik een gedegen en doordacht voorstel met u kan bespreken.

Het sauna-project binnen de sauna-bouw waar het allemaal mee begon.