Welkom Wij Ontwerp Sauna Saunaverwarming Zoutsteen Betegelde baden Renovatie Interieur Contact


Stijlvol Wellness, hoofdsponsor van Aufguss-NK

Aufguss, of opgieten, is hot. Hot in de vorm van de ervaring van een intense warmte toename en hot omdat het voor veel saunagasten niet meer weg te denken is uit hun dagje sauna/wellness. Stijlvol Wellness bouwt geweldige wellness-faciliteiten waaronder (opgiet)sauna’s en plaatst samen met WellnessProfs saunakachels (elektrisch, op gas, op hout en zelfs op pellets) met een enorme warmte-buffer in stenen die vele liters water en ijs kunnen laten verdampen en de saunastenen in no-time weer op temperatuur hebben.


Als er dan wedstrijden show-opgietingen georganiseerd worden waarin de beste saunameesters van Nederland strijden om de titel kampioen saunameester van Nederland en uit te mogen komen tijdens de internationale Aufguss-WM, dan twijfel je niet en wordt je hoofdsponsor van het Aufguss-NK!  Beleef het mee, mis niets en like de Facebook fanpagina van het Aufguss-NK!   Welkom op de website van Stijlvol Wellness.


  

Mooie projecten realiseer je niet alleen. Daarvoor breng je top-specialisten bij elkaar en doe je dat binnen Stijlvol Wellness samen. Graag stellen wij onze vaste partners voor.

Met een ervaren team van specialisten bouwt BRUUD! in de wereld van thematisering met betonshaping als specialisme.

WellnessProfs is producent van PYRAMID sauna verwarmingssystemen en Pro-dealer van Narvi saunakachelsystemen.

Ultrabad is onze specialist op het gebied van tegelwerk en sanitair.

Via een intensieve samenwerking met Loghuis realiseert Stijlvol Wellness prachtige massieve stammen-sauna’s waaronder Kelo.

Installatiebedrijf PTH verzorgt het installatiewerk van o.a. de saunakachels, maar ook vloerverwarming- en koeling, de aansturing van speciale effecten en plaatst volautomatische pellet CV-ketels

Stijlvol Hout is het zuster-bedrijf van Stijlvol Wellness en zorgen vanzelfsprekend voor alles dat met hout gemaakt moet worden.