Welkom Wij Ontwerp Sauna Saunaverwarming Zoutsteen Betegelde baden Renovatie Interieur Contact


Interieur

Met een fijne sauna, een mooie zoutsteenruimte, een prachtige whirlpool, heerlijke douches en een adembenemend stoombad bent u er niet. De ruimten om uw faciliteiten verbinden alle items met elkaar. Er moet een natuurlijke belevingsvolle overgang gecreëerd worden. Daarvoor is Stijlvol wellness een krachtige partij. Wij zijn niet voor niets interieur-bouwers. Zo weten wij ook  uw horeca stijlvol in te richten, uw lounge te laten stralen en uw entree volledig in stijl af te bouwen en te decoreren.


Na het vernemen uw wensen, het vaststellen van het gebruiksdoel per ruimte, het in kaart brengen van alle afmetingen en routes, gaat onze creatief vormgever aan de slag en schetst een aantal ideeën. Deze uitgewerkte schetsen worden met u besproken en uiteindelijk ontstaat er een sfeer waarbij u zich helemaal happy voelt. Stijlvol Wellness gaat aan de slag om alle (bouw)materialen bij elkaar te sprokkelen en realiseert uw unieke stijl.


Wandbekleding, creatieve vloeren, verlichting, meubilair, kunstzinnige items als rotspartijen en schilderingen, het kan ons niet gek genoeg zijn.

Over onderscheiding in de branche gesproken!

Deze hand gemaakte boomlampen bestaan uit een flinterdun plakje gepolijste echte boomstam, onder glas geplaatst met verlichting aan de achterzijde. De lijst van een echte boomstam maakt het af.

Onze zusteronderneming Stijlvol Hout maakt hand gemaakte keukens, kasten en interieurs op maat, maar is ook thuis in scheepsbetimmeringen en luxe buiten-gebouwen. Neem eens een kijkje op de website van Stijlvol Hout.

Een hand gemaakte pantry voor een hotel wellness. Helemaal in dezelfde stijl als de wellness-faciliteiten.

Ook de vertaalslag naar een modern interieur weten wij natuurlijk te maken en hier zelfs een Oosters tintje te geven.